Open Dag zondag 3 juni 2018

PROGRAMMA OPEN DAG ZONDAG 3 JUNI

Om 12:00 uur zullen wij klaarstaan om jullie te ontvangen en gaat het feest beginnen.

Van 12:30 tot 13:00 beginnen we met een Kickboks training. Geen fysiek contact, we werken op handen en op de pads. Natuurlijk ook op de bokszakken. We letten hierbij vooral op de techniek en cardio. En het plezier natuurlijk!

Daarna kunnen de kinderen van 13:00 tot 13:20 losgaan bij het kinderboksen. De laatste tien minuten dus van 13:20 tot 13:30 kunnen de ouders dan nog even met hun zoon of dochter lekker samen boksen.

Crosscamp training is van 13:30 tot 14:10. Hier gaan we het lichaam echt even testen. Kijken of je tot het gaatje kan gaan tijdens onze Fittunit Crosscamp trainingen. Bij Cross camp training spreek je al spiergroepen en energiesystemen aan in maar 45 minuten.

Als de Crosscamp les nog niet eens afgelopen is beginnen we boven in de dojo al met een MMA training (Mixed Martial Arts). Kijken of jij de Conor McGregor uit jezelf kan halen. We gaan hierbij vooral aan de slag met technieken. Dit vindt plaats van 14:00 tot 14:45.

Dan gaan we met een Kettlebel training aan de gang. Deze vindt plaats van 14:45 tot 15:15. Ballen met verschillende gewichten waarbij je je lichaam met een attribuut volledig kan trainen.

Vipr training van 15:30 tot 16:10. Vipr training is een unieke training waarbij je 3 dimensionaal je lichaam kan trainen.

Als laatste hebben we een open vrije training, waarbij je uit meerdere oefeningen kan kiezen die wij voor je klaar hebben gezet. Je kiest iets wat je leuk lijkt om te leren, om of te doen. Wij zullen je hier natuurlijk in begeleiden. Dit vind plaats van 16:15 tot 17:00.

We kunnen natuurlijk jullie niet weg laten gaan op een lege maag. Dus aansluitend na de laatste vrije training gaan we barbecue├źn . Lekker wat eten na een sportieve dag en de open dag gezellig met zijn allen afsluiten.

We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

We zien jullie zondag 3 Juni!

Met sportieve groet,

Team Fittunit